Integritetspolicy

Publikationen Alltomdjur.se är skyddad av lagen om upphovsrätt.

Vi godkänner inte att någon använder vårt material och publicerar på andra platser. Du får gärna citera delar av våra alster, med en tillhörande referens till Alltomdjur.se.

Publikationen

Alltomdjur.se är en publikation som ämnar publicera faktabaserade och informativa artiklar om djur.

Varje artikel genomgår omfattande research och korrekturläsning innan publikation.

Men det är också viktigt att komma ihåg att våra alster produceras av människor. Även om varje artikel genomgår omfattande research och korrekturläsning innan publicering, så kan det fortfarande bli fel.

Vi ämnar alltid grunda våra idéer och perspektiv i forskning och studier. Men ibland blir det fel – vare sig det är grammatiska fel, utdaterade fakta eller annan information som inte längre gäller eller är inkorrekt.

Du bör därför aldrig ta informationen på vår webbplats som rådgivning i någon form. Alltomdjur.se är endast en plattform vars syfte är att utbilda och dela information.

Vi rekommenderar att du alltid konsulterar med en veterinär, eller annan professionell, innan du tar några beslut – vad det än gäller. Vi är inte en plattform som erbjuder professionell rådgivning.

Om du skulle hitta något på vår webbplats som är fel, ber vi dig kontakta oss så att vi snabbt kan undersöka och åtgärda felet.

Vi har skapat en hög standard för vad som får och inte får publiceras på vår plattform. Vi välkomnar därför all typ av feedback, för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre.

Integritetspolicy och kakor

Den här webbplatsen använder sig av kakor, även kallade cookies.

Vi använder oss av Google Analytics, vilket är ett verktyg som hjälper oss att analysera och utveckla webbplatsen.

Med hjälp av Google Analytics, så kan vi se hur du som läsare använder sidan. Vi kan se vilka sidor som besöks och vilka klick som görs. Vi kan också se läsarens enhetstyp, webbläsare, språk och plats i världen.

Vi kan däremot inte se eller lagra någon privat information, så som namn, telefonnummer, mailadresser eller IP-nummer.

Vi värnar om våra besökares integritet. Dessa kakors syfte är endast till för att se hur vår webbplats används, så att vi kan förbättra den och göra den mer lättåtkomlig för dig som besökare.

Kakor lagras på din dator. Du kan själv välja att stänga av och radera dem via din webbläsare.

När du använder Alltomdjur.se så samtycker du med vår policy.

Vi varken har, eller sparar, någon information som gör att vi kan koppla ditt besök med dig. Vi kan därför inte identifiera dig som person eller användare.

Ansvarsfriskrivning

Alla artiklar som publiceras på Alltomdjur.se är skrivna av oss, såvida inget annat meddelas. Ingen annan publikation får använda vårt material utan godkännande.

Texterna du hittar på webbplatsen är enbart vår och våra skribenters uppfattningar och åsikter. Dessa är inte, och ska heller inte tolkas som, professionell rådgivning.

När vi testar produkter eller refererar till andra webbplatser så gör vi det med ett perspektiv från deras form vid tiden som texten skrivs.

Produkter och webbplatser kan förändras och uppdateras med tiden, vilket gör att viss information kan vara utdaterad. Du bör därför alltid göra din egen research innan du köper en produkt eller klickar på en sida som vi har refererat till.

Vi har ingen kontroll över hur produkter eller webbsidor förändras.

Vi skulle aldrig rekommendera en produkt eller referera till en sida som vi inte tror att våra läsare har nytta för. De webbplatser vi refererar till, eller produkter vi skriver om, kan förändras utan vår vetskap.

Vi har inget ansvar över vad som sker utanför vår plattform.